2ο Livadia Night Run 5km, Αγώνας δρόμου στη μνήμη του Ανθυπαστυνόμου Γεώργιου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Tο Σάββατο 17/06/2023, στο πλαίσιο του 2ου Livadia Night Run συνδιοργανώθηκε ο αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, στη μνήμη του Ανθυπαστυνόμου Γεώργιου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε  με τη βοήθεια του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς, του Δήμου Λεβαδέων, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, της Ε.Ε. Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, του Α.Χ.Ο.Λ., του Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

Πλήθος αστυνομικών αθλητών συμμετείχαν στο αγώνα κάτω από συνεχή βροχή, τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Ανθυπαστυνόμου Γεώργιου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ που τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κακοποιού εν ώρα υπηρεσίας, πριν από 10 χρόνια στο Δίστομο.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής δρομικών αθλημάτων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για την διεξαγωγή και ολοκλήρωση του αγώνα δρόμου, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς επίσης και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Τιμούμε τους ήρωες αστυνομικούς και δεν τους ξεχνάμε!!!

Scroll to Top