2ο LIVADIA night run, 5km στη μνήμη του Γιώργου Ανδριτσόπουλου.

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με τον Δήμο Λεβαδέων, την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας , την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας , τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς του Α.Χ.Ο.Λ. και του Ε.Ε.Σ. παράρτημα Λιβαδειάς , στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αναπνοή: Town The River Festival στην πόλη της Λιβαδειάς προκηρύσσουν: τον 2ο Νυχτερινό αγώνα με την ονομασία LIVADIA night run

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 17/06/2023,
Τόπος διεξαγωγής: Λιβαδειά Βοιωτίας
Αφετηρία-τερματισμός:
Πηγές Έρκυνας (περιοχή Κρύα)

Αποστάσεις:
• 1ος αγώνας 10.000 μέτρων ανδρών-γυναικών, Ώρα εκκίνησης 10km 20:00
• 2ος αγώνας 5.000 μέτρων ανδρών – γυναικών, Ώρα εκκίνησης 20:05 

Η διαδρομή θα έχει τιμητικά το όνομα του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου που τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κακοποιού εν ώρα υπηρεσίας, την ίδια ημέρα πριν από 10 χρόνια στο Δίστομο και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

• 3ος αγώνας 1.000 μέτρων μαθητών-τριών Δημοτικών σχολείων.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, καλούν τους συναδέλφους μέλη της ομάδας δρομέων #hellenic_police_running_team να δώσουν το παρών στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας.

Περισσότερες πληροφορίες, στην αναλυτική προκήρυξη και στα μέλη της αρμόδια επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ LIVADIA NIGHT RUN 2023

 

Scroll to Top