20ος Τελικός Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2016-2017

Στον 20ο Τελικό Κυπέλλου Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων αναδείχθηκε κυπελλούχος για δεύτερη σερί χρονιά αφού μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μάχες σώμα με σώμα επικράτησε στο γήπεδο του Ελ Πάσο στην παράταση του Α.Τ. Βουλιαγμένης με 2-1. Ο κανονικός  αγώνας τελείωσε 1-1. Έτσι συνέχισε το περσινό Treble (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Super Cup Ελλάδος) με άλλο έναν τίτλο.

Προηγήθηκε η Υ.Α.Β.Ε. στο 18’ με κεφαλιά του Χαραλάμπους ύστερα από σέντρα του Τζανέτου 0-1. Το Α.Τ. Βουλιαγμένης έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 25’ με τον ίδιο τρόπο. Ο Σκούρας έβγαλε την σέντρα και ο Τσίκος με κεφαλιά το 1-1. Στο 114’ ο Παπανδρέου έβγαλε την σέντρα και ο Φέκας με προβολή πέτυχε το 1-2.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Το Α.Τ. Βουλιαγμένης στο 17’ με τον Μπιτσάνη και Υ.Α.Β.Ε. στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζανέτο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο ΜΑΝΟΥΡΑΣ Χρήστος-Δημήτριος (Τρικάλων) με βοηθούς τους ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΛΗ Γεώργιο (Αθηνών) και ΓΚΟΛΕ Παναγιώτη (Πειραιά). 4ος ήταν ΚΑΡΡΑΣ Αλέξανδρος (Αν. Αττικής).

Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Προπονητής ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος): Ούσιος, Βάτσιος, Μελάς, Τσίκος, Σκούρας, Πάνου, Κίλιας, Σαμαράς, Βαφειάδης, Μπιτσάνης, Κουτής.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαγγίζης, Σφακιανάκης, Γκιόλας, Παρασκευόπουλος, Γιοβανόπουλος, Γιαννουγλίδης, Τσιβίκης.

Υ.Α.Β.Ε. (Προπονητής ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος): Τικταπανίδης, Κόκκαλης, Μητροφάνης, Κοθράς, Βουρνάζος, Ασλανίδης, Παπανδρέου, Τσίτσαρης, Χαραλάμπους, Τζανέτος, Γεωργόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Χαλκιάς, Μπαξεβάνης, Ασημακόπουλος, Φέκας, Γαβριήλ, Γκοτζαμάνης, Ζήσης, Λεπίτκας.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κος ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης βράβευσε για την προσφορά τους στον Αστυνομικό Αθλητισμό τον εκπαιδευτικό όμιλο ΞΥΝΗ και τον καθηγητή κο Σοφοκλή ΞΥΝΗ καθώς και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ομίλου κο ΓΛΥΚΑ Αντώνιο.

Επίσης ευχαρίστησε τόσο τους υπηρεσιακούς παράγοντες που τίμησαν με την παρουσία τους την Α.Ε.Α.Ε., όσο και τους φίλους του αστυνομικού αθλητισμού, για την στήριξή τους στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, και συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου.

Scroll to Top