Ενόψει του 20ου Τελικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Δύο μέρες απομένουν για την αναμέτρηση των δύο ομάδων και σήμερα στο Match Program του Τελικού φιλοξενούμε δηλώσεις του Προέδρου της Αθλητικής Ένωσης, του Προπονητή της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Αθλητικής Ένωσης καθώς και των Υπευθύνων των ομάδων που όλη τη χρονιά προσπαθούνε για το καλύτερο και βλέπουν να δικαιώνονται για τον κόπο και το χρόνο που αφιέρωσαν.

Πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης

“Ως πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνετε για τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Είμαστε σε θέση να χαιρόμαστε ήδη για την επιτυχή πορεία σας, αλλά αυτό που μας χαροποιεί περισσότερο είναι ο συνδυασμός ήθους οργάνωσης κ ευγενούς άμιλλας που έχετε προωθήσει με τις ομάδες σας. Και πάλι καλή επιτυχία και ραντεβού σε όλους την Μ. Τρίτη στο γήπεδο της Καλλιθέας για να γιορτάσουμε τους Μεγάλους Νικητές. Εσάς και το ποδόσφαιρο”.

Προπονητής της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης

“Οι δύο αυτές ομάδες πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές αποτελούν μέλη της αντιπροσωπευτικής ομάδας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Άλλωστε σε έναν τελικό δεν υπάρχουν προγνωστικά. Καλή επιτυχία και στις ομάδες”.

Υπεύθυνος ομάδας Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

κ. ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος

“Την Μ. Τρίτη θα βρεθούμε στον τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έχοντας τον ρόλο του outsider . Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας , έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δεμένο σύνολο που εκεί κατακτήσει δίκαια , σχεδόν όλους τους τίτλους που διεκδίκησε τα τελευταία δυο χρόνια . Έχω μεγάλη πίστη ότι οι παίκτες της ομάδας μου θα κάνουν τα πάντα ώστε αυτή τη χρόνια να είναι η σειρά μας . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας μου που έχουν καταφέρει να κρατάνε το ΑΤ Βουλιαγμένης όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή , θυσιάζοντας χρόνο που θα μπορούσαν να ξοδέψουν με τις οικογένειες τους και εν μέσω υπηρεσιακών και αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες τους”.

Υπεύθυνος ομάδας ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

κ. ΧΑΛΚΙΑΣ Σπυρίδων

“Θα ήθελα να καλωσορίσω μέσα από το match program όλους τους φιλάθλους του αστυνομικού αθλητισμού.

Η φετινή πορεία της ομάδας και η παρουσία μας τόσο στον τελικό κυπέλου όσο και στην τετράδα του πρωταθλήματος οφείλεται στην θέληση και την αυταπάρνηση των παιχτών που παρά τις δύσκολες υπηρεσιακές συνθήκες στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και γι αυτό οφείλω να τους ευχαριστήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την οργανωτική επιτροπή του ποδοσφαίρου και την Α.Ε.Α.Ε για την άρτια οργάνωση και υποστήριξη όλων των διοργανώσεων.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες, να έχουμε έναν ωραίο αγώνα και ο καλύτερος ας κερδίσει”.

Scroll to Top