20ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας

Το  Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το 20ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Στο εν θέματι πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος Διευθύνσεις Αστυνομίας, οι οποίες υπάγονται στα Διοικητικά όρια του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών σύμφωνα με την προκήρυξη.

Αιτήσεις δηλώσεων συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  στο aeae.pbe@gmail.com, συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση.

Υπεύθυνοι παραλαβής αιτήσεων συμμετοχής στο προαναφερόμενο πρωτάθλημα είναι οι : α) ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ Χαράλαμπος με τηλέφωνο επικοινωνίας 6944767986 και

β) ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος, Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, με τηλέφωνο επικοινωνίας 6973668964.

Η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος δεν ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Επιπρόσθετα, θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα δημόσιας υγείας  για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19, με βάση την εκάστοτε σε ισχύ ΚΥΑ και σύμφωνα με τις ειδικότερες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος , Α/Β΄ ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος και τα μέλη αυτής εύχονται καλή τύχη σε όλους τους αθλητές των ομάδων που θα αγωνιστούν στο θεσμό του Πρωταθλήματος.

Scroll to Top