20ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει ότι θα διοργανώσει υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος το 20ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας στην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Γρεβενών κατά το χρονικό διάστημα 25-31 Μαΐου 2020.

Διευθύνσεις Αστυνομίας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 31 Μαρτίου 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω πρωτάθλημα έχουν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας οι οποίες υπάγονται στα διοικητικά όρια του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος και βρίσκονται στα κάτωθι γεωγραφικά διαμερίσματα, ήτοι : της Θράκης (Δ.Α. Ορεστιάδας, Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, Δ.Α. Ροδόπης, Δ.Α. Ξάνθης), της Μακεδονίας (Δ.Α. Δράμας, Δ.Α. Καβάλας, Δ.Α. Σερρών, Δ.Α. Κιλκίς, Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης, Δ.Α. Χαλκιδικής, Δ.Α. Πέλλας, Δ.Α. Πιερίας, Δ.Α. Κοζάνης, Δ.Α. Καστοριάς, Δ.Α. Φλώρινας, Δ.Α. Γρεβενών), της Ηπείρου (Δ.Α. Ιωαννίνων, Δ.Α. Θεσπρωτίας, Δ.Α. Πρέβεζας, Δ.Α. Άρτας) και της Θεσσαλίας (Δ.Α. Λάρισας, Δ.Α. Μαγνησίας, Δ.Α. Τρικάλων, Δ.Α. Καρδίτσας)

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια – διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΡΑ Ταξιάρχη με τηλέφωνο επικοινωνίας 6981632066 και τον Γενικό Γραμματέα του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, κ.  ΜΙΣΙΡΟΓΛΟΥ Γρηγόριο με τηλέφωνο επικοινωνίας 6942015164.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση (καρδιολόγο) προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα εφοδιαστεί από την Ένωσή μας, το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του και ιατρική θεώρηση η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Βασικός στόχος της Ένωσής μας μέσω της διοργάνωσης αυτής είναι η παρακίνηση των μελών μας για άθληση, η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, η ανταλλαγή απόψεων  και η διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης  η οποία εν συνεχεία  στηρίζει την υπηρεσιακή  αποτελεσματικότητα.

Τέλος όπως  έχει διαπιστωθεί  κατά το παρελθόν, η όποια αθλητική ενασχόληση των Αστυνομικών μέσω συγκροτημένων διαδικασιών προσελκύει το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια της κοινωνίας της οποίας ο Αστυνομικός  είναι αναπόσπαστο κομμάτι  της.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top