21ος Τελικός Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2017-2018

Στον 21ο Τελικό Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων αναδείχθηκε κυπελλούχος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αφού μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μάχες σώμα με σώμα επικράτησε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών με σκορ 2-0.

Η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων άνοιξε το σκορ στο 8’ με σουτ του Τσίτσαρη ύστερα από κόντρα που έγινε σε αμυντικό της Τροχαίας. Η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως η Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών βασικών παιχτών πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε τις ευκαιρίες να φέρει το σκορ στα ίσια. Στο 82’ και πάλι ο Τσίτσαρης με υπέροχη ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-0.

Βραβεύθηκαν τόσο ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Τελικού, Τσίτσαρης, ως ο πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα, όσο και ο επιθετικός της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών, Σεϊτανιώτης, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος (Ε.Π.Σ. Αν. Αττικής) με βοηθούς τους ΓΚΟΥΒΑ Χρήστο (Ε.Π.Σ. Αν. Αττικής) και ΚΑΡΦΗ Δημήτριο (Ε.Π.Σ. Πειραιά) και 4ο τον ΑΡΦΑΝΗ Κωνσταντίνο (Ε.Π.Σ. Αν. Αττικής).

Συνθέσεις ομάδων:

Υ.Α.Β.Ε. (Προπονητής ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος): Μπακόλας, Μπαξεβάνης, Γκοτζαμάνης, Κοθράς, Γραμματικόπουλος, Ασλανίδης, Πάππος, Τσίτσαρης, Χαραλάμπους, Τζανέτος, Φέκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μητροφάνης, Γεωργόπουλος, Τσανεκλίδης, Ασημακόπουλος, Μανούρας, Αλεξίου, Φλώρος, Τραγουδαράς, Τικταπανίδης.

ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Προπονητής ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης): Αργυρόπουλος, Μπλίκας, Δαούτης, Μητράκος, Καραγεώργος, Μυλωνάς, Μαντζιώκας, Ποδάρας, Τσιρκινίδης, Στρέμπας, Γκιόλας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαμασούλας, Περιβολάρης, Σφακιωτάκης, Γκουτουλάκης, Δημητριάδης, Σεϊτανιώτης, Ζήνδρος, Κωστάκος, Μελτίνος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ τίμησε για την προσφορά του στον Αστυνομικό Αθλητισμό τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ, κ. Αντώνη ΓΛΥΚΑ.

Επίσης ευχαρίστησε τόσο τους υπηρεσιακούς παράγοντες που τίμησαν με την παρουσία τους την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, όσο και τους φίλους του αστυνομικού αθλητισμού, για την στήριξή τους στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, και συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του Κυπέλλου.

Παρόντες στον αγώνα ήταν ο Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κος Δημήτριος ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ, ο Αναπλ. Γενικού Γραμματέα κος Δημήτριος ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ., Ιωάννης ΔΡΑΚΟΠΟΠΟΥΛΟΣ, Κωνσταντίνος ΧΑΝΤΖΗΣ, Νικόλαος ΜΑΝΟΥΡΑΣ, Αχιλλεύς ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ καθώς και ο τέως Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κος Ιωάννης ΓΡΙΜΜΑΣ.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ευχαρίστησε και τίμησε την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του γηπέδου Απ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ για ακόμα μία φορά.

Παρόντες στον Τελικό ήταν ο βοηθός Διευθυντή της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής Α/Δ΄ Παναγιώτης ΠΙΚΟΥΛΑΣ, ο Υποδιευθυντής της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών Α/Α Χρήστος ΠΕΛΩΝΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Α΄ Ανδρέας ΒΕΛΛΙΟΣ.

Scroll to Top