22ος Αγώνας “Rally Regularity” Γύρος Αττικής

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στα πλαίσια ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού δήλωσε και έλαβε μέρος στον αγώνα Rally Regularity «Γύρος Αττικής» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Μαρτίου 2015 στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής με μέριμνα και ευθύνη του Συλλόγου Ιστορικών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.).

Η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον Υπαρχ/κα ΑΜΟΛΟΧΙΤΗ Νικόλαο, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Subaru Impresa GT στην κατηγορία GT (αυτοκίνητα χρονολογίας, 1985-1995).

Ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώνεται για 22η συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας παράδοση και ανοίγει όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την αυλαία του Πρωταθλήματος Regularity της συγκεκριμένης Λέσχης.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών (64 πληρώματα) εγγυήθηκε το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού μεταξύ των πληρωμάτων και έδωσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα με αμείωτο ενδιαφέρον.

Ο αγώνας ξεκίνησε από την περιοχή των Αγίων Αναργύρων και κάλυψε περίπου εκατό σαράντα (140) χλμ. συμπεριλαμβάνοντας παλαιές Ακροπολικές διαδρομές καθώς και περιοχές της Πάρνηθας, των Αφιδνών και του Ωρωπού, όπου πραγματοποιήθηκε και ο τερματισμός. Η πολύ καλή προετοιμασία σε συνδυασμό με την οδηγική συμπεριφορά αλλά τη μηχανική υποδομή του αυτοκινήτου, έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και μια καλή παρουσία ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Η εμφάνιση ενός οχήματος με τα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος σχολιάστηκε θετικά τόσο από τους διοργανωτές αλλά και από τους ΄΄αντιπάλους΄΄ και έγινε εκτενή αναφορά της συμμετοχής του πληρώματός μας στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες που καλύπτουν αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Scroll to Top