22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας, προγραμματίζει να συνδιοργανώσει με την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών την 19 και 20/02/2013 στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου Ν. Ημαθίας. Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα υπάρξει συνδρομή από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.), το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, το Σ.Χ.Ο. Βέροιας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας αλλά και άλλων τοπικών φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) την σχετική αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ένωσης το αργότερο μέχρι και της 08/02/2013.

Αίτηση συμετοχής στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 19/02/2013 και ώρα 18:00 στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του αγώνα ( θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης εντός των ημερών ) όπου και θα προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους. Το εν θέματι πρωτάθλημα έχει αναρτηθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής κατά την διάρκεια του αγώνα και να φέρουν κράνος κατά την διάρκεια αυτού.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, κατά την διάρκεια της κλήρωσης θα γίνουν δεκτές χωρίς όμως να τύχουν πιθανής υπηρεσιακής διευκόλυνσης.

Επισημαίνεται ότι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να μεριμνήσουν για την εξασφάλιση της διαμονής και της διατροφής τους

Σε περίπτωση που η κατάσταση του χιονιού και οι γενικότερες συνθήκες καιρού είναι τέτοιες που θα υπάρξει κίνδυνος αναβολής του αγώνα θα υπάρξει εκ των προτέρων μέριμνα και επικοινωνία με τους υπευθύνους γειτονικού χιονοδρομικού κέντρου έτσι ώστε να μεταφερθεί η διοργάνωση διατηρώντας τις ίδιες διαδικασίες και χωρίς κόστος για την υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν και στα τηλέφωνα τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄.

 

Scroll to Top