23ος Τελικός Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2019-2020

Σε έναν πολύ δυνατό και συναρπαστικό Τελικό η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών νίκησε την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης και έκανε το back to back στο Κύπελλο των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στις 18 Ιουνίου 2020, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας « Γρηγόρης Λαμπράκης».

Η μεγάλη αγωνιστική απραξία και η υψηλή θερμοκρασία επηρέασε και τις δύο ομάδες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τροχαίας είχε την υπεροχή, που όμως δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου και πάλι η Τροχαία έχασε ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι, όμως η αντίσταση των παικτών της ΥΑΤ ήταν εξαιρετική με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Καράδαη που όμως έμελλε να γίνει ο μοιραίος.

Στο 120′ έκανε ένα ολέθριο λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο επιθετικός της Τροχαίας, ο Μιχάλης Πυλαρινός που ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, έκανε το 1-0 και χάρισε το Κύπελλο στην ομάδα του.

Η ομάδα της Τροχαίας πλέον είναι πολυνίκης του θεσμού του Κυπέλλου, με 4 κατακτήσεις, που διοργανώνει τα τελευταία 23 χρόνια ανελλιπώς η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Από τους νικητές ξεχώρισαν ο MVP του αγώνα Κουκοβίνης, ο Δαούτης και ο Ηλίας Καραγιάννης, ενώ από τους Φιναλίστ ο τερματοφύλακας Καράδαης και ο Κασπίρης.

Χωρίς ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις, πολύ καλή χαρακτηρίστηκε η διαιτησία του Γιώργου Φίτσα.

Συνθέσεις ομάδων :

Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών (Τσορμπατζόγλου) Τσουμπελής, Λαγγουράνης, Μητράκος, Δαούτης, Μπλίκας, Καραγιάννης Χρ., Τσιρκινίδης, Κουκοβίνης, Ράπτης, Μπουτάσης, Μπεκατώρος. Αγωνίστηκαν και οι : Μυλωνάς, Καραγιάννης Ηλ., Βουρλής, Σπάρταλης, Γκιόλας, Πυλαρινός, Περιβολάρης, Δημόπουλος.

Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης (Ρούβαλης) Καράδαης, Δρόσος, Καρακίτσος, Περιβολάρης, Σφακιανάκης, Βασιλάκης, Κριπιντίρης, Μίμαρος, Διπλάρης, Κασπίρης, Μαστροκώστας. Αγωνίστηκαν και οι: Σαραντόπουλος, Καλτσούνης, Χαρμπής, Διώτης, Λιάκος, Ζαμάνης, Γιωτάς, Κόκκαλης, Τσομπανάκης.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ποδοσφαίρου για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της εν θέματι διοργάνωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top