25ος Τελικός Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 11Χ11 αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής.

Την Τρίτη 16/05/2023 διεξήχθη ο 25ος Τελικός Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 11χ11 Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής, στο στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας. Σε έναν πολύ δυνατό και συναρπαστικό Τελικό η ομάδα της Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων νίκησε την Δ/νση Αερολιμένας Αθηνών κατακτώντας το Κύπελλο των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο αντιπάλων είχε αρκετές δυνατές φάσεις σε έναν βρεγμένο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης. Η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων ευτύχισε να προηγηθεί γρήγορα με δύο γκολ του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Χαρίλαος με αποτέλεσμα να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της και να επιβάλει τον ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Δ/νσης Αερολιμένας Αθηνών ισορρόπησε και πίεσε για να ισοφαρίσει, πλην όμως δέχτηκε ένα τρίτο γκολ από τον Ταμπάκη και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος με πέναλτι που ευστόχησε ο ΤΣΟΡΛΙΑΝΟΣ.

Με την κατάκτηση του κυπέλλου η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων έφτασε σε αριθμό τις τέσσερις ενώ πολυνίκης του θεσμού παραμένει η ομάδα της Υπ/νσης Τροχαίας Αθηνών με 5 κατακτήσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα βραβεύτηκαν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ΜΙΜΑΡΟΣ Στ. ενώ το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη παρέλαβε ο Σ.Φ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Χαρίλαος.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου μεταξύ άλλων, ο Δ/της της Δ/νσης Πειραιά Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ Κων/νος ο οποίος και απένειμε το τρόπαιο στη νικήτρια ομάδα, ο Δ/της της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων Ταξίαρχος ΝΤΟΥΪΤΣΗΣ Φώτιος, ο Δ/τηςτης Υπηρεσίας Ασφαλείας Προέδρου Δημοκρατίας Ταξίαρχος ΚΑΜΠΡΑΣ Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας και ο Υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ιωνικός κ. ΠΕΤΡΟΥ ο οποίος φρόντισε για την άψογη φιλοξενία των δύο ομάδων και των διαιτητών.

Συνθέσεις ομάδων :

Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων  ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΠΑΠΠΟΣ,  ΚΟΘΡΑΣ,  ΟΤΕΜΠΕΡΗΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ, ΦΕΚΑΣ,  ΚΟΚΚΑΛΗΣ.

Αγωνίστηκαν και οι: ΜΠΛΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΔΟΓΚΑΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ,  ΤΑΜΠΑΚΗΣ,  ΓΑΒΡΙΗΛ.

Δ/νση Αερολιμένας Αθηνών ( ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΗΣ,  ΜΠΑΣΑΝΟΣ, ΧΡΥΣΙΝΑΣ, ΓΙΟΥΒΡΗΣ, ΑΙΒΑΛΗΣ, ΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΒΙΔΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΖΙΑΓΚΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,  ΤΣΙΚΛΟΣ

Αγωνίστηκαν και οι: ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Στ,  ΚΑΡΑΣ,  ΜΠΑΝΤΗΣ, ΤΣΟΡΛΙΑΝΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΙΚΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Γ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Πρόεδρο της ΠΑΕ Ιωνικός κ. Τσιριγώτη για την παραχώρηση του γηπέδου και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ποδοσφαίρου για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της εν θέματι διοργάνωσης.

Scroll to Top