28οι Τελικοί Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2021-2022

Η αγωνιστική περίοδος 2021-2022 του 28ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 11χ11 Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ολοκληρώθηκε την 15 Ιουνίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημ. Δημητρίου». Δύο τελικοί αγώνες που παρακολούθησαν περίπου τριακόσιοι θεατές με πολύ ενδιαφέρον, πολλά γκολ, συνεχείς ανατροπές και συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σε έναν πολύ δυνατό και συναρπαστικό Τελικό βρέθηκαν οι ομάδες της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και της Δ/νσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Σε έναν από τους καλύτερους τελικούς που έχουν διεξαχθεί κατά ομολογία όλων και σε έναν αγώνα που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της παράτασης η ομάδα της Δ/νσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών νίκησε με σκορ 4-3 και κατέκτησε για πρώτη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αερολιμένα  Τσίκλος Θ. ο οποίος πέτυχε τρία γκολ με το νικητήριο στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και δικαίως ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Συνθέσεις ομάδων :
Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών (Τσορμπατζόγλου), Τικταπανίδης, Μητράκος, Δαούτης, Μπλίκας, Καραγιάννης Ηλ., Τσιρκινίδης, Κουκοβίνης, Ράπτης, Μάναλης, Καραγιάννης Χ., Γκιόλας.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσεπέρης, Μυλωνάς, Στεφανής, Μανιδάκης, Καραγεώργος, Κοντολάτης, Μανέτας, Μπουτάσης, Μπεκατώρος.

Δ/νση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών (Αγγελόπουλος), Τουλουμτζής, Τσορλιάνος Κουρουβακάλης, Μπάσαλος, Γιουβρής, Στεργιάκος, Δράκος, Ντόσκας, Τσίκλος, Ζιάγκος, Παππάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκαγκαστάθης, Σταματίου, Αιβαλης, Τσάρδας, Βιδάκης, Κοντογεώργος, Καρράς, Σταματίου,Θεοδωράκης.

Διαιτητές Αγώνα Ρεντίφης-Σούζας-Κουλοχέρης-Φωστέρης

Νωρίτερα στον μικρό τελικό σε έναν ομοίως συναρπαστικό αγώνα η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων κέρδισε την ομάδα του Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με σκορ 3-2 και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Συνθέσεις ομάδων :
Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων (Μανούρας) Μπακόλας, Γραμματικόπουλος, Βουλτσίδης, Κόκκαλης, Κοθράς, Μητροφάνης, Δόγκας, Καρακάσης, Οτεμπέρης, Μίμαρος, Τζανέτος.

Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξίου, Χαλκιάς, Γαβριήλ, Κριπιντίρης

Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Χαντζής) Καραμαλίγκας, Πάνου, Σκούρας, Κίλιας, Κουκουνασούλης, Νικολαίδης, Φασούλας, Μπουγατσιάς, Μελάς, Αργύρης, Μαυροβουνιώτης,

Αγωνίστηκαν και οι: Καραγιαννίδης, Τσίκος, Μπέλτσος, Βασιλειάδης, Τρακαλάς

Διαιτητές Αγώνα Κελεκίδης-Πυκνής-Αλεξόπουλος-Μιχαλίτσης

Τους αγώνες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Στρατηγός κ. Μαρκόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής κ. Βρέντας, ο Αναπληρωτής Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής κ. Αποστολόπουλος ενώ τιμήθηκαν για τη στήριξη και προσφορά τους το μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Μάνταλος και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων κ. Πάσχος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ποδοσφαίρου για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των διοργανώσεων του Ποδοσφαίρου, όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της εν θέματι διοργάνωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης δεν ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top