28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας

Η Α.Ε.Α.Ε. ενημερώνει τα μέλη της ότι θα διοργανώσει το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας, την 13&14/02/2018 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου. Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα υπάρξει συνδρομή από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων  (Ε.Ο.Χ.Α.), το ανωτέρω Χιονοδρομικό Κέντρο, και από τοπικούς φορείς.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (helathpo@otenet.gr) τη σχετική  αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και την 07/02/2018.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 13/02/2018 και ώρα 18:00 στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του αγώνα (θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας εντός των ημερών) όπου θα προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους και θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής με το οποίο θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Το εν λόγω πρωτάθλημα έχει αναρτηθεί στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομικών Αθλημάτων και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής ιδιαίτερα ως προς την χρήση του κράνους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στο πρωτάθλημα θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε υπηρετούντες άλλων σωμάτων ασφαλείας ή τις ένοπλες δυνάμεις. Οι εν λόγω αθλητές θα αγωνιστούν σε ξεχωριστή κατηγορία με τις ίδιες προϋποθέσεις με τους αστυνομικούς.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, κατά την διάρκεια της κλήρωσης θα γίνουν δεκτές χωρίς όμως να τύχουν πιθανής υπηρεσιακής διευκόλυνσης.

Σε περίπτωση που η κατάσταση του χιονιού και οι γενικότερες συνθήκες καιρού είναι τέτοιες που θα υπάρξει κίνδυνος αναβολής του αγώνα θα υπάρξει εκ των προτέρων μέριμνα από την πλευρά μας και επικοινωνία με τους υπευθύνους άλλων χιονοδρομικών κέντρων έτσι ώστε να μεταφερθεί η διοργάνωση διατηρώντας τις ίδιες διαδικασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν και στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή “Επικοινωνία” στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top