29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, προγραμματίζει να διοργανώσει το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας, την 22 & 23/02/2022 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν, μέσω της εφαρμογής «google docs» τη σχετική αίτηση συμμετοχής https://bit.ly/3rsCDTW , το αργότερο μέχρι και την 15/02/2022.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην εντός των ημερών, σχετικά με τη διαδικασία της κλήρωσης του αγώνα.

Το πρωτάθλημα έχει αναρτηθεί στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομικών Αθλημάτων και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής ιδιαίτερα ως προς τη χρήση του κράνους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επιπρόσθετα, θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα δημόσιας υγείας  για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19, με βάση την εκάστοτε σε ισχύ ΚΥΑ και σύμφωνα με τις ειδικότερες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι θα πρέπει να προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν και στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top