29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών

Σας γνωρίζουμε ότι την 22 και 23 Φεβρουαρίου 2022 είχε προγραμματισθεί το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ωστόσο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών η διεξαγωγή των αγώνων ακυρώθηκε μετά από απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής στηριζόμενη μεταξύ άλλων στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Οι συμμετέχοντες αστυνομικοί που παραβρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανέρχονταν στους εβδομήντα ένα (71), σύμφωνα και με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε από την ΕΟΧΑ και θα λάμβαναν μέρος στο άθλημα της γιγαντιαίας κατάβασης και της χιονοσανίδας.

Τον αγώνα χαιρέτησε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος  ΚΥΡΙΤΣΗΣ – Υποδιευθυντής της Δ.Α. Φωκίδας, ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Αντώνιος – Διευθυντής του Χ.Κ. Παρνασσού και ο ΝΤΡΑΒΑΛΙΑΣ Κωνσταντίνος – εκπρόσωπος των Ε.Τ.Α.Δ., οι οποίοι συνεχάρησαν τους συναδέρφους μέλη της Ένωσής μας για την προσπάθεια που καταβάλουν σε αθλητικό επίπεδο παράλληλα με τα καθήκοντα τους,

Ο αγώνας όπως κάθε χρόνο είχε την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη στήριξη και τη συνεργασία, όλους τους αθλητές για την συμμετοχή στις δράσεις της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, καθώς και τη διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. για την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη στο έργο μας.

Scroll to Top