3η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού – Αγώνας καλαθοσφαίρισης γυναικών

Συνεχίζεται η 3η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος .

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών αντιμετώπισε την ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα.
Παρούσα ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου τομέα της Περιφέρειας Αττικής κα Νάνου Δήμητρα και η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Ανδρούτσου Μαρία οι οποίες εξήραν τις προσπάθειες όλων των αθλητριών και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ομάδα της Ένωσής μας στους 3ους Παγκόσμιους αγώνες εργασιακού αθλητισμού.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 3ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού που έχει εγκριθεί και ενταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης και υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.Ο Αντιπρόεδρος της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κ. Καστανιώτης Δημήτριος ευχαρίστησε τις συμμετέχουσες στον αγώνα καθώς και το σωματείο του Κρόνος Αγίου Δημητρίου (καλαθοσφαίριση γυναικών) .

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας ευχαριστεί τους αστυνομικούς διαιτητές για την πολύτιμη και αφιλοκερδή συνεισφορά τους, για τις ανάγκες προετοιμασίας της ομάδας μας.

Scroll to Top