3ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας Αστυνομικών – 44ος Αγώνας Θυσίας

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, προγραμματίζει να συνδιοργανώσει τον 3ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Αστυνομικών, την Κυριακή 27/03/2022, στο πλαίσιο του «44ου Αγώνα Θυσίας» ο οποίος διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε πλήρη συνεργασία με τον ανωτέρω Ποδηλατικό Όμιλο ο οποίος θα μεριμνήσει για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και θα πρέπει απαραίτητα να είναι κάτοχοι δελτίου αθλητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ή κάτοχοι δελτίου αθλητή Π.Ε.Π.Α. (Πανελλήνια Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών) για το έτος 2022 ή αθλητές «sportive». 

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής «sportive» υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής «sportive» θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή οπωσδήποτε ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Η προκήρυξη του 44ου Ποδηλατικού γύρου «ΘΥΣΙΑΣ», θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα της Ένωσής μας και θα αποσταλεί από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών αρμοδίως.

Προκήρυξη 

Δηλώσεις συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του κάτωθι συνδέσμου :

αίτηση συμμετοχής

μέχρι και την 20.00 ώρα της Δευτέρας 21/03/2022 και κατόπιν να αποστείλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής του σωματείου για το οποίο αγωνίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσής μας helathpo@otenet.gr .

Υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα, οι δηλώσεις συμμετοχής  των σωματείων θα πρέπει να ευρίσκονται στα γραφεία του Π.Ο.Π. αυστηρά μέχρι την 20.00 ώρα της Δευτέρας 21/03/2022, με e-mail στο popatras71@gmail.com και μόνο με την φόρμα της δήλωσης συμμετοχής που έχει αποσταλεί στα σωματεία, να είναι δε σε επεξεργάσιμη μορφή και με κεφαλαία γράμματα, προς διευκόλυνση των διοργανωτών, λόγω του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή για οργανωτικούς και μόνο λόγους.

Όροι συμμετοχής: Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Ο Π.Ο.Π. η Π.Ε.Π.Α και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος δεν έχουν καμία ευθύνη / υποχρέωση για κάθε ατύχημα, φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια) και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Επίσης πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της αγωνοδίκου επιτροπής.

Κανονισμοί: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και της U.C.I.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη του «44ου Ποδηλατικού Γύρου Θυσίας», όπως αυτή επισυνάπτεται σχετικά.

Γνωρίζεται ότι, η συμμετοχή και η απόδοση στον εν θέματι αγώνα θα αποτελέσει ένα από τα κριτήρια επιλογής για τη στελέχωση της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδηλασίας, η οποία θα συμμετέχει στο 9ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αστυνομικών, το οποίο θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 8-12/09/2022 στη Δανία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον προπονητή ποδηλασίας της αντιπροσωπευτικής ομάδας και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ Παύλο κιν. 6936974769.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο για την μη εξάπλωση του COVID-19.

Scroll to Top