3ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας Αστυνομικών – 44ος Αγώνας Θυσίας

Η Ένωσή μας, συνδιοργάνωσε τον 3ο Πανελλήνιο Αγώνα Ποδηλασίας Αστυνομικών, την Κυριακή 27/03/2022, στο πλαίσιο του «44ου Αγώνα Θυσίας» ο οποίος διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών. Ο Αγώνας Θυσίας είναι ενταγμένος στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε πλήρη συνεργασία με τον ανωτέρω Ποδηλατικό Όμιλο ο οποίος μερίμνησε για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ο εν λόγω αγώνας διοργανώθηκε για τρίτη φορά αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα.

Η εκκίνηση της διαδρομής δόθηκε στον Νέο Λιμένα Πατρών και ο τερματισμός των συμμετεχόντων έγινε στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα. Μια διαδρομή εκπληκτικής ομορφιάς και φυσικού κάλους, μεγάλης δυσκολίας για τους ποδηλάτες συνολικής απόστασης 103,8 χλμ. Σημειώνεται ότι στον «44ο Γύρο Θυσίας» συμμετείχαν περίπου τριακόσιοι (300) αθλητές.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:

1η  θέση ΚΑΡΡΗΣ Ιωάννης
2η  θέση ΔΡΕΛΛΑΣ Λουκάς
3η  θέση ΧΑΡΙΤΟΣ Χαράλαμπος

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο εν λόγω αγώνας δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Το Προεδρείο μας θέλοντας να ευχαριστήσει τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο πραγματοποίησης του αγώνα απένειμε, μέσω του Αναπληρωτή Ταμία Απόστολου Σούλου, τιμητική βράβευση στον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών κ. ΠΟΛΙΤΗ Σπύρο.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την αγωνιστικότητα και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους.

Scroll to Top