3ο Κύπελλο Σκακιού Αστυνομικών στο Αθήνα Αττικής, 06/03/2024.

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 3ο Κύπελλο Σκακιού Αστυνομικών, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στο Athens Chess Club στην Αθήνα Αττικής.

Το εν λόγω κύπελλο διοργανώθηκε για τρίτη φορά αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και στα πνευματικά αθλήματα.

Συνολικά έλαβαν μέρος είκοσι πέντε (25) άνδρες αστυνομικοί αθλητές (αριθμός ρεκόρ για την διοργάνωση), οι οποίοι έφυγαν εντυπωσιασμένοι από την διοργάνωση και την ποιότητα των παρτίδων.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Υπαστυνόμος Β΄ Ουσταμπασίδης Ρήγας, ο Οργανωτικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Υπαρχιφύλακας Μανούρας Νικόλαος και το μέλος της επιτροπής σκακιού της Ένωσης Υπαστυνόμος Β΄ Νταλαμπίρας Σπύρος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από πολλές ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές παρτίδες τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Νικητές Κυπέλλου

1η  θέση Παυλίδης Αναστάσιος

2η θέση Βουτσάς Λεωνίδας

3η  θέση Κουβελάκης Κωνσταντίνος

Κατηγορία Ερασιτεχνών

1η θέση Μανουσαρίδης Ιωάννης

2η  θέση Δέδες Γεώργιος

3η θέση  Βίδρας Αστέριοςυ

Κατηγορία με δυναμικότητα έλο <1400 (Under 1400)

1η θέση Ηλιάδης Χρήστος

2η θέση Τσενεκίδης Νικόλαος

3η θέση Ράμφος Τηλέμαχος

Ο Πρόεδρος Αστυνομικός Υποδιευθυντής Τζατζάκης Γεώργιος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος,  ιδιαιτέρως τους ιδιοκτήτες του Athens Chess Club,  Παυλή Αντώνιο και Καλέση Νικόλαο καθώς  και να συγχαρούν όσους έδωσαν το παρών στους αγώνες  και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

3o Κύπελλο Αττικής Αστυνομικών ΑΕΑΕ_Έπαθλα_ειδικών_κατηγοριών

3o Κύπελλο Αττικής Αστυνομικών ΑΕΑΕ_Τελικη_κατάταξη.

3o Κύπελλο Αττικής Αστυνομικών ΑΕΑΕ_Αρχική_Κατάταξη

Scroll to Top