3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΤ Αστυνομικών 23.06.2019

Σας γνωρίζουμε ότι  η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα διοργανώσει το ανωτέρω αναγραφόμενο πρωτάθλημα καρτ στις εγκαταστάσεις της πίστας Drive Park στο Ν. Ρύσιο, Θεσσαλονίκη την Κυριακή 23/06/2019.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

O αγώνας που θα ξεκινήσει στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί σε πίστα μήκους 1,3χλμ με καρτ των 250cc, που διατίθενται στον χώρο. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα των αριθμό συμμετοχών, θα ακολουθήσουν ελεύθερα δοκιμαστικά 5 λεπτών για εξοικείωση των οδηγών, έπειτα επιπλέον 5 λεπτά δοκιμαστικοί γύροι από τους οποίους θα προκύψει η σειρά εκκίνησης των αθλητών – οδηγών στον κύριο αγώνα, ο οποίος θα διαρκέσει 15 λεπτά. Σε συνάρτηση με τον αριθμό των συμμετοχών, οι τρεις πρώτοι από κάθε ομάδα θα προκριθούν στον τελικό αγώνα 8 λεπτών, που θα κρίνει και τους τελικούς νικητές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο έως την Παρασκευή 14  Ιουνίου  2019.

Αίτηση συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέλθουν στην γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την έναρξη αυτού όπου και θα καταθέσουν το παράβολο των 25 ευρώ για το σύνολο του προγράμματος.

Γνωρίζουμε ότι μετά το πέρας των απονομών θα ακολουθήσει φαγητό για τους συμμετέχοντες με πολύ χαμηλή χρέωση στο χώρο της πίστας, η οποία διαθέτει και χώρο αναψυκτήριου.

Σχετικές πληροφορίες-ερωτήσεις στον Αρχ. Αμολοχίτη Νικόλαο τηλ. 6947816917 και στον Αρχ. Τσιπόπουλο Κων/νο τηλ 6982797516

Scroll to Top