3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το τρίτο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley) Αστυνομικών  το Σάββατο 11 Ιουνίου και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στην Αττική (παραλία Σχοινιά τοποθεσία Sailing,  οδός Λεωφόρος Ποσειδώνος 202).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 25/05/2016 και ώρα 12:00 συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και αποστέλλοντας την στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης  210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο: helathpo@otenet.gr. Την ανωτέρω αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπορείτε να την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης στη στήλη χρήσιμες φόρμες.

Επιπρόσθετα όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να μεριμνήσουν παράλληλα με ιδία ευθύνη για την ιατρική τους εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά τους να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους και να προσκομίσουν στην επιτροπή την αντίστοιχη ιατρική βεβαίωση. Όσοι από τους αθλητές είναι κάτοχοι δελτίου υγείας αθλητή σε ισχύ παρακαλούνται όπως το καταθέσουν στην επιτροπή.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

  • Απλός Ανδρών
  • Απλός Γυναικών

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης στην άμμο. Η Αθλητική Ένωση θα διασφαλίσει την παρουσία των διαιτητών καθώς και των κριτών για τους αγώνες.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία,  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/06/2016 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, Πύλη Μνημείου) από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή. Δικαίωμα παρουσίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που αφορά τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Τουρνουά,  στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Ά γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι αναλόγως με τις συμμετοχές και θα αγωνιστούν όλα τα ζευγάρια μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν σε αντιστοιχία (1-2, 2-1) σε αγώνες νοκ-αουτ.

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες το Σάββατο 11/06/2016 και ώρα 09:00  στην τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Κάθε αθλητής-αστυνομικός μπορεί να υποβάλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και την 09:00 ώρα της 10/06/2016 στην οργανωτική επιτροπή. Την αίτηση εγγραφής μέλους μπορείτε να την αναζητήσετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Έχει ληφθεί μέριμνα από τους οργανωτές, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, χωρίς κόστος για τους αθλητές. Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του τουρνουά θα απονεμηθούν, κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνούν για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις στον Α/Α΄ ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεώργιο και στον Α/Β΄ ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο  στα τηλεφώνα 6948084030 και 6974064253 αντίστοιχα.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top