3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης.

Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, στο φιλόξενο Σιδηρόκαστρο Σερρών, το 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιπτέρισης, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.  
Αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της χώρας βρέθηκαν ξανά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ στο τέλος αποχώρησαν γεμάτοι χαμόγελα και εμπειρίες.
Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιος Τζατζάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές και τα μέλη της επιτροπής για ακόμα ένα επιτυχημένο πρωτάθλημα. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί για τη βοήθεια που παρείχε στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, την Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης και τον Δήμο Σιντικής Σερρών
Το παρών στους αγώνες που διεξήχθησαν υπό το βλέμμα 80 και πλέον θεατών, έδωσαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υ/Α΄ Ζάχαρης Γεώργιος, ο Διοικητής του Α.Τ. Σιδηροκάστρου Α/Β΄ Κράσσιος Άγγελος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΟ.Α.ΞΙ.Α. Α/Υ΄ Γραμμένος Ιωάννης και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΦΣΑ κ. Μπάκουρας Οδυσσέας.
Scroll to Top