3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Αστυνομικών στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, 19/11/2023

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α) το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Αστυνομικών την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στο Δ.Α.Κ. Σιδηροκάστρου του Δήμου Σιντικής Σερρών, με ώρα έναρξης αγώνων 09:30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι και τη Τρίτη 14/11/2023 και ώρα 12:00 μέσω του συνδέσμου αίτηση.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

  • Ατομικό
  • Διπλό (ανάλογα τον αριθμό των συμμετεχόντων)

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Παιδιάς και βάσει του κανονισμού διεξαγωγής εσωτερικών πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα και ώρα 09:00 στη γραμματεία του γηπέδου από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Α΄ γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι των τεσσάρων ή περισσότερων παικτών (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων) που θα αγωνισθούν όλοι μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι αθλητές που θα προκριθούν θα διασταυρωθούν ανάλογα με τη θέση τους στον όμιλο σε αγώνες νοκ-αουτ.

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 09:00 στο Δ.Α.Κ. Σιδηροκάστρου του Δήμου Σιντικής Σερρών.

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό ή ενεργό δελτίο ή κάρτα υγείας αθλητή, τα οποία να πιστοποιούν ότι είναι απολύτως υγιή.
Έχει ληφθεί μέριμνα από την μεριά μιας, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, σνακ και εδέσματα χωρίς κόστος για τους αθλητές. Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του πρωταθλήματος θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αναπλ. Γεν. Γραμματέα Αρχ/κα ΤΖΑΦΟΛΙΑ Δημήτριο τηλ. επικ. 6976856942.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top