3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος από κοινού με την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ.) θα πραγματοποιήσει το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζιτσου Αστυνομικών, την 01/12/2019 στην περιοχή της Βάρης.

Το πρωτάθλημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τον αγώνα «ATHENS INVITATIONAL BARZILIAN ZIU ZITSU TOURNAMENT», που θα διοργανωθεί αποκλειστικά από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της επίσημης Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σύμφωνοι με αυτούς. Επίσης προϋπόθεση αποτελεί οι συμμετέχοντες να είναι μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και να καταβάλουν το αντίτιμο των δέκα (10) ευρώ στην γραμματεία της Ομοσπονδίας, την ημέρα του αγώνα, διαδικασία που ακολουθείται για κάθε αθλητή – μέλος της.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής το αργότερο μέχρι και της 20/11/2019.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την ημέρα του αγώνα και ώρα 16:00 στο σημείο διεξαγωγής των αγώνων προκειμένου να δοθούν οι τελευταίες οδηγίες και να ξεκινήσει έγκαιρα το πρωτάθλημα, καθώς επίσης να προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή την κάρτα υγείας αθλητή.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στον Αρχιφύλακα ΧΑΛΑΡΗ Ιωάννη με τηλέφωνο επικοινωνίας 6970081870.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top