3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού

 Επανέναρξη για το κορυφαίο πνευματικό άθλημα!

Οι σκακιστές αστυνομικοί θα αναμετρηθούν στην σκακιέρα στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργανώνει η Ένωση μας στο Athens Chess Club (οδός Καλαμιώτου 19-23, 4ος Όροφος) στην Αθήνα Αττικής, την Πέμπτη 23/09/2021.

Το πρωτάθλημα θα είναι ενιαίο για όλους, αλλά θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις ( για αθλητές συλλόγου και ερασιτέχνες αθλητές).

Οι πληροφορίες για τον τρόπο διαγωγής, τον χρόνο σκέψης και τις κατηγορίες βράβευσης θα βρείτε στην σχετική προκήρυξη εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου μέχρι και την Τετάρτη 22/09/2021 και ώρα 21:00.

Αίτηση Συμμετοχής

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 23/09/2021 και ώρα 14:45 στον χώρο των αγώνων.

Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, που έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Οι σκακιστές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά μάσκα κατά την προσέλευση και διεξαγωγή των αγώνων.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την διοργάνωσης με το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Υπαστυνόμο Β΄ ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο στο τηλ. 6976760861.

 Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

 

Scroll to Top