3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 14/02/2015 η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α) και με τη συνδρομή του αθλητικού σωματείου «Άρης Βούλας» διοργάνωσε το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Αστυνομικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του προαναφερόμενου συλλόγου.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις κατηγορίες «Απλός ανδρών», «Διπλός ανδρών» και «Παλαίμαχων».

Η κλήρωση των συμμετεχόντων έγινε την Παρασκευή 13/02/2015 στα γραφεία της Α.Ε.Α.Ε. από την οργανωτική επιτροπή. Το Σάββατο 14/02/2015 όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσήλθαν στις 09:00 στο χώρο των αγώνων και κατόπιν ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες  των ομίλων. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίθηκαν στην επόμενη φάση ενώ οι δύο δεύτεροι  ακολούθησαν την διαδικασία αγώνων για την καλύτερη κατάταξη. Στη συνέχεια οι νικητές διασταυρώθηκαν μεταξύ τους, φθάνοντας στους τελικούς.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πραγματικά πολύ υψηλό, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τόσο τους διοργανωτές όσο και τους διαγωνιζόμενους. Αστυνομικοί-αθλητές με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις έδωσαν το παρόν. Τόσο στους προημιτελικούς, όσο στους ημιτελικούς και στους τελικούς οι αθλητές υπέρβαλλαν εαυτούς.

Στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας απλός αδρών για τρίτη συνεχή χρονιά, αναδείχτηκε νικητής ο Ε.Φ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Γεώργιος με δεύτερο τον Ανθ/μο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Αριστοτέλη. Την τρίτη θέση στην κατάταξη κατέκτησε ο Αρχ/κας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής και την τέταρτη θέση ο Ε.Φ.  ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος.

Στην κατηγορία παλαίμαχων νικητής αναδείχτηκε ο Αρχ/κας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής  και δεύτερος ο Α/Α΄ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Στέφανος. Οι δύο τρίτοι της κατάταξης είναι οι Αστ/κας  ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Παναγιώτης και ο Αρχ/κας ΝΑΘΑNAΗΛΙΔΗΣ Πέτρος.

Στην κατηγορία διπλός ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Ανθ/μος ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης και Αρχ/κας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής για δεύτερη συνεχή χρονιά και φιναλίστ τους Α/Α΄  ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Στέφανο Ε.Φ. ΜΠΙΣΤΟΛΑ Δημήτριο. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Υπαρχ/κας ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Μιχαήλ και Ε.Φ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Γεώργιος ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι Υπαρχ/κας ΚΙΤΣΙΟΣ Βασίλειος και ο Αστ/κας (284957) ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Παναγιώτης.

Μεγάλο μερίδιο για την διοργάνωση των αγώνων οφείλεται τόσο στην στήριξη του Προέδρου του αθλητικού σωματείου «Άρης Βούλας» κ. ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗ, ο οποίος μας φιλοξένησε θερμά και παραχώρησε τον άρτια καταρτισμένο αθλητικό χώρο στην Α.Ε.Α.Ε., όσο και στην συμβολή του κ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Ηλία ο οποίος με τις πολύτιμες γνώσεις του συνέβαλε καταλυτικά στην διαδικασία διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του τουρνουά.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό. Από την διεξαγωγή των 1ου , 2ου και 3ου Πανελλήνιων Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης θα συγκροτηθεί, ύστερα από βαθμολογία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στο 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αστυνομικών που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως και 31/05/2015 στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. ευχαρίστησε όλους τους παραπάνω για την προσπάθειά τους, το ήθος τους καθώς και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Α.Ε.Α.Ε. όσο αφορά την διοργάνωση του 3ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το εγγύς μέλλον.

Scroll to Top