3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, διοργάνωσε το διήμερο 11-12 Ιουνίου 2016, το 3ο Πανελλήνιο τουρνουά πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley). Η διοργάνωση έλαβε χώρα στον Σχοινιά Μαραθώνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου « Sailing the club».

Οι συμμετοχές των αθλητών-αστυνομικών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές και το επίπεδο του τουρνουά κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και το πάθος των αθλητών εμφανές σε κάθε τους προσπάθεια. Τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο πασαρίσματα και καρφιά. Είναι προφανές ότι οι αστυνομικοί αθλητές της πετοσφαίρισης έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό, γεγονός που αποδεικνύεται από την πολυάριθμη παρουσία τους.

Συγκεκριμένα στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές-αστυνομικοί απ’ όλη την Ελλάδα και μέσω της διαδικασίας των ομίλων οι νικητές αυτών διασταυρώθηκαν μεταξύ τους φθάνοντας στους τελικούς.

Η κατάταξη των ομάδων στις 3 θέσεις του βάθρου έχει ως κάτωθι:

  • Κατηγορία Ανδρών

1η Θέση

ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ Βασίλειος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

2η Θέση

ΣΤΑΘΑΚΗΣ Παναγιώτης

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

3η Θέση

ΤΖΩΡΤΖΩΝΑΣ Παναγιώτης

ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Παύλος

  • Κατηγορία Γυναικών

1η Θέση

ΓΚΟΤΣΗ Γεωργία

ΒΑΤΟΥΣΗ Βασιλική

2η Θέση

ΜΠΟΥΖΙΚΑΚΟΥ Παναγιώτα

ΜΗΧΑΗΛΙΔΗ Γεωργία

3η Θέση

ΣΤΕΡΓΙΑΚΟΥ Όλγα

ΝΙΚΟΥ Ευγενία

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό.

Το τουρνουά της πετοσφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υπαστυνόμος Α’ ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης, αφού ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Sailing the club» για τη δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων, τους διαιτητές και του αγωνιζόμενους αθλητές, ανανέωσε το ραντεβού για τον επόμενο Ιούνιο.

Scroll to Top