3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 8Χ8 Αστυνομικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου

Σας γνωρίζουμε ότι με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 8Χ8 Αστυνομικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου, που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και ξεκίνησε στις 27/03/2023 και ολοκληρώθηκε στις 19/06/2023

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου η οποία επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ Ηρακλείου στον μεγάλο τελικό, ενώ στον μικρό τελικό επικράτησε η ομάδα του Α.Τ. Χερσονήσου επί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου με σκορ 5-3. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και Γενικός Γραμματέας του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Μεγάλος νικητής   του  όμως αναδείχθηκε ο αστυνομικός αθλητισμός σε μια διοργάνωση που σκοπός μας είναι να παραμείνει θεσμός. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν για το ήθος και το αθλητικό πνεύμα.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ Νικόλαος, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Αστυνομικός Διευθυντής ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΠΙΚΡΑΚΗΣ και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου κος ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Νικόλαος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κρήτης και ο Πρόεδρος αυτής Α/Α΄ Γεώργιος ΠΙΚΡΑΚΗΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλους όσους συνετέλεσαν για την ορθή διεξαγωγή της διοργάνωσης, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top