Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο τουρνουά υαλοσφαίρισης (padel) αστυνομικών, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2025, στις εγκαταστάσεις του North Padel Club.
Η τρίτη διοργάνωση σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών, καθώς αγωνίστηκαν 3 όμιλοι των 8 ομάδων, σε ένα τουρνουά που διήρκεσε ολόκληρη την ημέρα, προσφέροντας έντονο συναγωνισμό και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Νικητές αναδείχθηκαν οι Νικολούδης – Τόμπρας, οι οποίοι κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο. Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Πολύζας – Τσαμαδιάς, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Λιάσκος – Μαρτίδης.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης κόπηκε και η παραδοσιακή βασιλόπιτα, καθώς το τουρνουά αποτέλεσε το εναρκτήριο αγωνιστικό γεγονός της Ένωσης για το νέο έτος. Τυχερός νικητής του φλουριού ήταν ο Κάϊαρας, ο οποίος θα λάβει δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από καταστήματα αθλητικών ειδών, ενώ ο αθλητής Μαρτίδης κέρδισε μία προπόνηση padel.
Το παρών στη διοργάνωση έδωσε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της U.S.P.E., Γεώργιος Τζατζάκης, ο οποίος συνεχάρη τους συμμετέχοντες αθλητές, την αρμόδια επιτροπή και ιδιαιτέρως το μέλος αυτής Χριστόδουλο Πάσχο, που είχε την ευθύνη του αγωνιστικού σκέλους της διοργάνωσης.






