3 μετάλλια για την ομάδα Ζίου Ζίτσου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών!

Στο Μιλάνο της Ιταλίας κατά  το χρονικό διάστημα 19-26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Αστυνομικών. Στους αγώνες συμμετείχαν μεταξύ άλλων αθλητών μας και αθλητές του ζίου ζίτσου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Συνολικά .

Το αγώνισμα του ζίου ζίτσου διεξήχθη στις 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ομάδα ζίου ζίτσου αποτελούνταν από πέντε (5) αθλητές και αθλήτριες ήτοι :

ΦΡΟΥΖΑΚΗΣ Παναγιώτης, Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία  -69

ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ Χρήστος, Χάλκινο μετάλλιο στην κατ. +94

ΣΤΕΡΓΙΑΤΟΣ Χρήστος, στην κατηγορία -94

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Σπύρος, στην κατηγορία -85

ΖΟΥΛΗ Αθηνά, Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -70

Προπονητής ΒΑΒΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος

Οι αθλητές μας σε ένα αγώνισμα με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε από τα τελικά αποτελέσματα.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών και εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους και ευτυχείς από τη συγκομιδή των τριών μεταλλίων. Αντιπροσώπευσαν επάξια τόσο τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία, όσο και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών καθώς και της αντιπροσωπείας της Παγκόσμιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών για την εν γένει συμπεριφορά και παρουσία τους.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους, να ευχαριστήσουν τις εταιρείες Protergia, Ελληνικά Πετρέλαια, KIMBO και Admiral για την οικονομική τους στήριξη στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη βοήθεια που προσέφερε ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και επιτυχημένα η αποστολή.

Εν κατακλείδι τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο και το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την αποστολή καλύφθηκε από οικονομικούς πόρους  όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αθλητές.

Scroll to Top