30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου – 26.02.2020

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, προγραμματίζει να διοργανώσει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.),  το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών το χρονικό διάστημα 25-26/02/2020 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου του Νομού Φλώρινας.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και της 05/02/2020.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του αγώνα (θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης εντός των ημερών) όπου και θα προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες αθλητές θα έχουν την δυνατότητα νυχτερινού σκι την 25/02/2020.

Το εν λόγω πρωτάθλημα έχει αναρτηθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής ιδιαίτερα ως προς την χρήση του κράνους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σε περίπτωση που η κατάσταση του χιονιού και οι γενικότερες συνθήκες καιρού είναι τέτοιες που θα υπάρξει κίνδυνος αναβολής του αγώνα θα υπάρξει εκ των προτέρων μέριμνα και επικοινωνία με τους υπευθύνους γειτονικού χιονοδρομικού κέντρου έτσι ώστε να μεταφερθεί η διοργάνωση διατηρώντας τις ίδιες διαδικασίες και χωρίς κόστος για την υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθύνουν και στα τηλέφωνα τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης καθώς και στις σελίδες μας στα social media.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top