37ος Κλασικός Μαραθώνιος ο Αυθεντικός

Περισσότεροι από τριακόσιοι (300) αστυνομικοί δρομείς συμμετείχαν το διήμερο 9-10/11/2019 στις διοργανώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας εξασφάλισε δωρεάν τις θέσεις για τους αστυνομικούς και την οργάνωση της αντιπροσωπείας, ενώ η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνέβαλε σε αυτό με την επιμέλεια και τη χορήγηση ομοιόμορφης ενδυμασίας στους συμμετέχοντες, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις οικονομικές απαιτήσεις και δίχως επιβάρυνση για το δημόσιο καθώς και τη διανομή του απαραίτητου υλικού στους δρομείς.

Χαιρετισμό απέστειλε ο κύριος Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ υπογραμμίζοντας ότι «Η Ελληνική Αστυνομία κατά τον 37ο Μαραθώνιο Αθήνας με τη συνεργασία και τη σημαντική συμβολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος παρουσίασε την ομάδα δρομέων  «Hellenic Police Running Team», και απέδειξε την εξωστρέφειά της, αλλά και το σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη και αξίες με αθλητές, που με ψυχικό σθένος και ευρωστία σωματική, συνδυάζουν τον αθλητισμό με τα επαγγελματικά τους καθήκοντα».

Χαιρετισμό απέστειλε και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυνόμος Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ,  χαιρετίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναδείξει τον αθλητισμό μέσα στο Σώμα και να δείξει πως ο Έλληνας Αστυνομικός είναι κομμάτι της κοινωνίας σε όλους τους τομείς.

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε για άλλη μια χρονιά συγκροτημένα με ομάδα το παρών στον αγώνα και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνέπραξε στη μεγάλη προσπάθεια του Αρχηγείου για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη οργανωτική παρουσία της ομάδας Hellenic Police Running Team.

Το Διοικητικό Συμβουλίου της Αθλητικής  Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, συγχαίρει όλους τους αστυνομικούς που έλαβαν μέρος στις διοργανώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και ευχαριστεί το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας για την εμπιστοσύνη στην οργάνωση της αντιπροσωπείας.

Η παραπάνω συμμετοχή δημοσιεύτηκε στην παρακάτω ιστοσελίδα: policenet.gr
Scroll to Top