4η αγωνιστική Πρωταθλήματος – Πήρε το ντέρμπι η Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος για τις ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Διεξήχθησαν τέσσερις αγώνες εκ των οποίων ένας ήταν ντέρμπι και έληξε στο καλάθι και τα υπόλοιπα 3 τελείωσαν με αρκετά μεγάλες διαφορές.

Ξεκινώντας χρονικά είχαμε το παιχνίδι μεταξύ της ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ και της ΥΤΑ. Ένα δυνατό πρώτο τέταρτο μεταξύ των δύο ομάδων που προμήνυε τον ανταγωνιστικό αγώνα. Το ημίχρονο έκλεισε με την διαφορά 8 πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων πράγμα που δεν περίμενε κανείς λόγω της τραχύτητας του παιχνιδιού. Με τον αέρα του προβαδίσματος του ημιχρόνου η ομάδα της ΥΤΑ μπήκε εξίσου δυνατά και στο τρίτο τέταρτο όμως δεν υπολόγισε στη πάντα δυναμική ομάδα της ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ η οποία γύρισε στο παιχνίδι και κατάφερε να κλείσει το τρίτο τέταρτο με το σκορ ισόπαλο (47-47). Όλα έδειχναν ότι το τελευταίο τέταρτο θα είναι και αυτό που θα κρίνει το νικητή. Έτσι και έγινε με την ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ να είναι πιο προσεκτική σε άμυνα και επίθεση και να παίρνει εν τέλη το ροζ φύλλο αγώνα με το ισχνό 65-63.

Επόμενος αγώνας είναι αυτός της ΔΑΑΑ εναντίον της ΥΚΑ. Εκεί η έμπειρη ομάδα της ΥΚΑ κατάφερε να σκοράρει περισσότερο και να πάρει τη νίκη (29-42) κρατώντας την ομάδα της ΔΑΑΑ σε ρηχά νερά.

Έπειτα διεξήχθη το παιχνίδι ανάμεσα στο ΑΤ Αμπελοκήπων και την ομάδα του ΤΑ Παπάγου Χολαργού. Το ΑΤ Αμπελοκήπων μπήκε δυνατά από το πρώτο τέταρτο και κατάφερε στο ημίχρονο να έχει μία διαφορά 12 πόντων υπέρ της (29-17). Την διαφορά αυτή διατήρησε μέχρι το τέλος και κατάφερε να πάρει τη νίκη με το ευρύ 55-30.

Τελευταίο χρονικά έγινε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΔΟΑ και στην ΥΑΒΕ. Μετά το δυνατό πρώτο τέταρτο η ομάδα της ΔΟΑ κατάφερε να εδραιώσει την υπεροχή της στο ημίχρονο προηγούμενη με 22-15. Διαφορά την οποία κατάφερε να διαχειριστεί στο υπόλοιπο του παιχνιδιού παίρνοντας έτσι τη νίκη με το τελικό 51-34.

Ο αγώνας ΓΔΠΕΕΣ με το ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου κατέληξε στο 20-00 λόγω αδυναμίας του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου και το παιχνίδι ΥΑΑ με ΥΑΜΚΠΠ κατοχυρώθηκε υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με 00-20 λόγω αδυναμίας της ΥΑΑ.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των ομίλων πατήστε εδώ

Αναλυτικά τα φύλλα αγώνα :
ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ-ΥΤΑ 65-63
ΔΑΑΑ-ΥΚΑ 29-42
ΑΤ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΤΑ ΠΑΠΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 55-30
ΔΟΑ – ΥΑΒΕ 51-34
ΓΔΠΕΕΣ – ΑΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 20-00 (άνευ αγώνα)
ΥΑΑ – ΥΑΜΚΠΠ 00-20 (άνευ αγώνα)

Scroll to Top