4ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας Αστυνομικών – 45ος Αγώνας Θυσίας

Η Ένωσή μας, προγραμματίζει να συνδιοργανώσει τον 4ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Αστυνομικών, την Κυριακή 26/03/2023, στο πλαίσιο του «45ου Αγώνα Θυσίας» ο οποίος διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών. Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου, για τους αγωνιστές της επανάστασης του 1821.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και θα πρέπει απαραίτητα να είναι κάτοχοι δελτίου αθλητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ή κάτοχοι δελτίου αθλητή Π.Ε.Π.Α. (Πανελλήνια Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών) για το έτος 2023 ή αθλητές «sportive».

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής «sportive» υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής «sportive» θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή οπωσδήποτε ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Την προκήρυξη του 45ου αγώνα «Grand-fondo Thisias», μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει, απαραιτήτως να ακολουθήσουν τα όσα αναγράφονται στο άρθρο 5 «Εγγραφή-Δηλώσεις» της προκήρυξης.

Πέραν των ανωτέρω, θα πρέπει επιπρόσθετα οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής  μέχρι και την 21.00 ώρα της Κυριακής 19/03/2023.

Υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα, οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων θα πρέπει να ευρίσκονται στα γραφεία του Π.Ο.Π. αυστηρά μέχρι την 21.00 ώρα της Κυριακής 19/03/2023, με e-mail στο popatras71@gmail.com και μόνο με την φόρμα της δήλωσης συμμετοχής που έχει αποσταλεί στα σωματεία, να είναι δε σε επεξεργάσιμη μορφή και με κεφαλαία γράμματα, προς διευκόλυνση των διοργανωτών, λόγω του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή για οργανωτικούς και μόνο λόγους.

Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Ο Π.Ο.Π. η Π.Ε.Π.Α και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος δεν έχουν καμία ευθύνη / υποχρέωση για κάθε ατύχημα, φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια) και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Επίσης πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της αγωνοδίκου επιτροπής.

Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και της U.C.I.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη 45ου αγώνα «Grand-fondo Thisias».

Γνωρίζεται ότι, η συμμετοχή και η απόδοση στον εν θέματι αγώνα θα αποτελέσει ένα από τα κριτήρια επιλογής για τη στελέχωση της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδηλασίας, για συμμετοχή σε επόμενες διεθνείς διοργανώσεις ποδηλασίας αστυνομικών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον προπονητή ποδηλασίας της αντιπροσωπευτικής ομάδας και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Ανθυπαστυνόμο ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ Παύλο κιν. 6936974769.

Scroll to Top