4ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου 2014-2015

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών κατέκτησε το 4ο Κύπελλο Φιλίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Σε έναν αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 25 Μαΐου 2015, η Τροχαία προηγήθηκε με τον αρχηγό της ΜΗΤΡΑΚΟ στο 45ο λεπτό με σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.

Το Α.Τ. Βούλας αντέδρασε στην επανάληψη με γκολ του ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗ στο 75ο λεπτό. Αν και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα, το παιχνίδι φαινόταν ότι θα οδηγηθεί στην παράταση. Όμως η έμπνευση του Γιάννη ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, προπονητή των τροχονόμων, να περάσει στο παιχνίδι τον Στρωματά, αποδείχθηκε καταλυτική. Στο 88ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η χρυσή αλλαγή, όπως αποδείχθηκε, διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-1 και χάρισε στην ομάδα της Τροχαίας το τρόπαιο.

Την απονομή έκανε ο Ταξίαρχος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος Βλάσης ΒΑΛΑΤΣΟΣ.

Σύνθεση ομάδων:

Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών: (προπονητής Δρακόπουλος) Καλλιανέζος, Καραγεώργος, Μέγας, Νικολακόπουλος, Βρουλιδάκης, Μυλωνάς, Μπούσης, Νίκας, Μητράκος, Μπλίκας, Σεϊτανιώτης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαντζιώκας, Γουρέλης, Στρωματάς, Δεληχατζής, Παπαϊωάννου, Γεωργαλής, Παπαδημητρίου, Μπατζογιάννης, Φελεμέγκας.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους αθλητές και τα μέλη των ομάδων για την αγωνιστικότητά τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους!

Scroll to Top