4ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Καλαθοσφαίρισης 2016-2017

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 έλαβε χώρα ο τελικός του 4ου Κυπέλλου Φιλίας καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Ν. Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης με τη συμμετοχή των ομάδων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α. και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο και απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ με συνεχή εναλλαγή του σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον στους θεατές που ήταν παρών στις κερκίδες του γηπέδου. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 63-59 με νικητή της ομάδας της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας/ Α.Ε.Α..

Αξίζει να σημειωθεί και να καταγραφεί και η ιστορική σημασία του αγώνα καθόσον η ομάδα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α. συμμετείχε για δεύτερη φορά στον τελικό κατακτώντας το δεύτερο τρόπαιό της και η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου φιλίας πραγματοποιώντας ιδιαίτερα ανταγωνιστική εμφάνιση.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανακηρύχθηκε ύστερα από ομόφωνη της διαιτητικής τριάδας, ο αθλητής ΚΑΛΙΚΟΣ της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α..

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Ε.Α./Δ.Ο.Α. : Προπονητής Δούκας

Αθλητές: Δαμίγος, Ζιάβρας, Καλαμποκανάς, Ιωσηφίδης, Ταρής, Δημητρούκας, Καλίκος, Ταγούλας, Χατζής, Μουρδανιώτης.

Δ.Α.Α.Α.: Προπονητής Γαληνάκης

Αθλητές: Δούκας, Τζιμογιάννης, Τζουβάρας, Κορέντζελος, Αγγελούδης, Αντωνάκης, Παπαμαργαρίτης, Πανής, Σκορς, Πλιάτσικας, Μπόμπολας

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ και ΔΡΑΚΟΣ

Άπαντες τόνισαν την επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή του 4ου Τελικού Κυπέλλου Φιλίας καλαθοσφαίρισης.

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν, ο Δήμαρχος Πεντέλης κος ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΚΑΨΑΛΗΣ Δημήτριος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α. Υποστράτηγος κος ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ο Αστυνομικός Διευθυντής κος ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, ο Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ταξίαρχος κος ΤΣΟΚΑΝΑΣ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κος ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας, υπηρεσιακοί και μη παράγοντες καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον αστυνομικό αθλητισμό και στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου φιλίας και δεσμεύτηκε πως η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα στηρίξει οποιονδήποτε αστυνομικό αθλητή θελήσει να αθληθεί σε εγχώριο και πανευρωπαϊκό επίπεδο σεβόμενος τους στόχους και τον σκοπό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Scroll to Top