4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών στην Αθήνα 17.04.2016

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να συνδιοργανώσει με τον Αθλητικό Σύλλογο «Άρης Βούλας» και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α) το τέταρτο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών (πινγκ-πονγκ) την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στην αίθουσα του  προαναφερόμενου αθλητικού συλλόγου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 31/03/2016 και ώρα 10:00  συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και αποστέλλοντας την στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης 210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο (e-mail) helathpo@otenet.gr. Την ανωτέρω αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπορείτε να την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης στη στήλη χρήσιμα έγγραφα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν παράλληλα για την ιατρική τους εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά τους να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους και την προσκόμιση και κατάθεση στην επιτροπή της αντίστοιχης ιατρικής βεβαίωσης

Αίτηση συμμετοχής

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

  • Απλός Ανδρών
  • Απλός Γυναικών
  • Απλός Παλαίμαχων
  • Διπλός Ανδρών
  • Διπλός Γυναικών

Στο Απλό & Διπλό Ανδρών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνδρες μέχρι και 45 ετών (γεννηθέντες μετά την 17/04/1971). Άνω των 45 ετών, ήτοι γεννηθέντες πριν από την ανωτέρω ημερομηνία θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα Απλό Παλαίμαχων.

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Παιδιάς

και βάση του κανονισμού διεξαγωγής εσωτερικών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Η Αθλητική Ένωση Άρης Βούλας θα διασφαλίσει την παρουσία των διαιτητών καθώς και των κριτών για τους αγώνες.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία,  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/04/2016 και ώρα 16:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ( Μεσογείων 96, Πύλη Μνημείου ) από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή. Δικαίωμα παρουσίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές. Μετά το πέρας αυτής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που αφορά τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Τουρνουά,  στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Α΄ γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι των τριών ή τεσσάρων παικτών που θα παίξουν όλοι μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν σε αντιστοιχία (1-2, 2-1) σε αγώνες νοκ-αουτ.

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες την Κυριακή 17/04/2016 και ώρα 09:00 στις Εγκαταστάσεις του Αθλητικού Σωματείου Άρης Βούλας.

Κάθε αθλητής-αστυνομικός μπορεί να προσκομίσει-υποβάλλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και την 09:00 ώρα της 17/04/2016. Την αίτηση εγγραφής μέλους μπορείτε να την αναζητήσετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Έχει ληφθεί μέριμνα από τους οργανωτές, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, σνακ και εδέσματα χωρίς κόστος για τους αθλητές.

Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του τουρνουά θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να επικοινωνήσουν και στα τηλέφωνα της Άθλητικής Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα.

Τονίζεται ότι από την διεξαγωγή αυτού και των προγενέστερων πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν, θα συγκροτηθεί ύστερα από βαθμολογία, ανάλογα με τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στα ερχόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, έχοντας ως κύριο μέλημα την επάξια εκπροσώπηση του Σώματος.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top