4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών στην Αθήνα

Την Κυριακή 17-4-2016 η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ( Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α ) και με τη συνδρομή του αθλητικού σωματείου «Άρης Βούλας» διοργάνωσε το 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Αστυνομικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του προαναφερόμενου συλλόγου.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις κατηγορίες «Απλός ανδρών» και «Διπλός ανδρών».

Η κλήρωση των συμμετεχόντων έγινε την Παρασκευή 15-4-2016 στα γραφεία της Α.Ε.Α.Ε. από την οργανωτική επιτροπή. Την Κυριακή 17-4-2016 όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσήλθαν στις 09:00 στο χώρο των αγώνων και κατόπιν ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες  των ομίλων. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίθηκαν στην επόμενη φάση ενώ οι δύο δεύτεροι  ακολούθησαν την διαδικασία αγώνων για την καλύτερη κατάταξη. Στη συνέχεια οι νικητές διασταυρώθηκαν μεταξύ τους, φθάνοντας στους τελικούς.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πραγματικά πολύ υψηλό, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τόσο τους διοργανωτές όσο και τους διαγωνιζόμενους. Αστυνομικοί-αθλητές με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις έδωσαν το παρόν. Τόσο στους προημιτελικούς, όσο στους ημιτελικούς και στους τελικούς οι αθλητές υπερέβαλαν εαυτούς.

Στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας απλός αδρών για τέταρτη συνεχή χρονιά, αναδείχτηκε νικητής ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Γεώργιος με δεύτερο τον ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Αριστοτέλη. Την τρίτη θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής και ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος.

Στην κατηγορία διπλός ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Γεώργιος και ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος, και φιναλίστ οι ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης και ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής. Την τρίτη θέση κατέλαβαν ο ΚΙΤΣΙΟΣ Βασίλειος  με τον ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ Παναγιώτη και ο  ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Γεώργιος με τον ΠΑΡΑΣΥΡΗ Ιωάννη.

Μεγάλο μερίδιο για την διοργάνωση των αγώνων οφείλεται, τόσο στην στήριξη του Προέδρου του αθλητικού σωματείου «Άρης Βούλας» κ. ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗ, ο οποίος μας φιλοξένησε θερμά και παραχώρησε τον άρτια καταρτισμένο αθλητικό χώρο στην Α.Ε.Α.Ε., όσο και στην συμβολή του κ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Ηλία ο οποίος με τις πολύτιμες γνώσεις του συνέβαλε καταλυτικά στην διαδικασία διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του τουρνουά.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό.

Το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία. Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. ευχαρίστησε όλους τους παραπάνω για την προσπάθειά τους, το ήθος τους καθώς και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Α.Ε.Α.Ε. όσο αφορά την διοργάνωση του 4ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το εγγύς μέλλον.

Scroll to Top