4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Αστυνομικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος από κοινού με την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ.) θα πραγματοποιήσουν το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Αστυνομικών, στις 04/12/2021 στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ (Εκπαιδευτήρια Δούκα) Μεσογείων αρ. 151 Μαρούσι.

Το πρωτάθλημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ανωτέρω Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σύμφωνοι με αυτούς. Γνωρίζεται πως θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Αστυνομικοί μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Επισημαίνεται ότι όποιος δεν είναι μέλος μπορεί να εγγραφεί την ημέρα του αγώνα.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. θα καλύψει το παράβολο συμμετοχής των αθλητών.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και της 25/11/2021.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την ημέρα του αγώνα και ώρα 10:00 στο σημείο διεξαγωγής των αγώνων προκειμένου να δοθούν οι τελευταίες οδηγίες και να ξεκινήσει έγκαιρα το πρωτάθλημα.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στον Αντιπρόεδρο Β΄ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Δημήτριο ΑΒΑΝΙΔΗ στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6983458252.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top