4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ενημερώνει τα μέλη της ότι θα διοργανώσει το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών. Ο αγώνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την 17/10/2021 στο σκοπευτήριο Κορίνθου, θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον  Όμιλο Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας  και τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Ο αγώνας θα είναι Level 2, επτά (7) σταδίων, 130 σφαιρών ενώ άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητή σύμφωνα με τους κανονισμούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και να βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα μία ώρα πριν την επίσημη ώρα έναρξης αυτού (θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση).

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν οι επίσημοι κανονισμοί της Ομοσπονδίας καθώς και οι κανόνες, που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο, για την μη εξάπλωση του COVID.

Τονίζεται ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν συμμετοχή των μελών μας στο εν λόγω Πρωτάθλημα   

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί σκοπευτές που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 04/10/2021.

Αίτηση συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν στον Αντιπρόεδρο Β΄ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αστυνόμο Α΄ ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο στο τηλέφωνο 6983458252.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top