4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι

Συνέχεια για το κορυφαίο πνευματικό άθλημα!!

Οι σκακιστές αστυνομικοί θα αναμετρηθούν στην σκακιέρα στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργανώνει η Ένωση μας  στην Αθήνα Αττικής, την Παρασκευή 23/09/2022.
Το πρωτάθλημα θα είναι ενιαίο για όλους, αλλά θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις ( για αθλητές συλλόγου και ερασιτέχνες αθλητές).
Οι πληροφορίες για τον τρόπο διαγωγής, τον χρόνο σκέψης και τις κατηγορίες βράβευσης θα βρείτε στην σχετική προκήρυξη εδώ.
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου μέχρι και την  23/09/2022 και ώρα 11:00.
       Αίτηση Συμμετοχής

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την Παρασκευή 23/09/2022 και ώρα 14:45 στον χώρο των αγώνων.
Στο εν θέματι πρωτάθλημα οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, που έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την διοργάνωσης με το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Υπαστυνόμο Β΄ ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο στο τηλ. 6976760861.
Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top