4ο Syros Run στην Ερμούπολη της Σύρου -15.06.2019

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 με δεκαεπτά αθλητές και αθλήτριες στο 4ο Syros Run στην Ερμούπολη της Σύρου.

Τα μέλη της αντιπροσωπευτικής ομάδας μας αποτέλεσαν οι κάτωθι:

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Πέτρος, ΔΑΣΚΟΣ Ζαχαρίας, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων, ΔΑΒΑΖΟΓΛΟΥ Γεώργιος, ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ Σταυρούλα, ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ Ραφαήλ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος, ΣΙΑΣΙΟΣ Ιωάννης, ΝΤΑΣΙΟΥ Κωνσταντίνα, ΧΡΥΣΙΚΟΣ Ανδρέας, ΜΑΔΕΝΙΔΗΣ Στάθης, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Παύλος, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ΤΖΕΡΕΜΕ Βιργινία, ΠΑΤΛΑΚΑΣ Παναγιώτης, ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, ΣΟΥΛΟΣ Απόστολος.

Η διοργάνωση Syros Run είναι το μεγαλύτερο δρομικό αθλητικό γεγονός των Κυκλάδων. Στην διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 1500 άτομα, εκ των οποίων 520 από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Σύρου κ.  Τάκη ΠΑΠΟΥΤΣΑ για τη διαχρονική στήριξή του στον αθλητισμό καθώς και στον Α/Α’  Πέτρο ΒΑΣΙΛAΚΗ για την βοήθεια που προσέφερε στο πλαίσιο της συμμετοχής των μελών μας και της ανάπτυξης του αστυνομικού αθλητισμού.

Οι Πρόεδροι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου Α/Υ΄ Αναστάσιος ΖΗΦΟΣ, καθώς και τα μέλη των αντίστοιχων Διοικητικών Συμβουλίων, θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

Scroll to Top