5η αγωνιστική Πρωταθλήματος – Πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής το Α.Τ. Αμπελοκήπων

Ξεκινώντας την 5η αγωνιστική εβδομάδα είχαμε τον αγώνα μεταξύ της ΥΚΑ και του ΤΔΜΑ. Στο πρώτο τέταρτο η ομάδα του ΤΔΜΑ μπήκε δυνατά και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο που την βρήκε μπροστά στο σκορ με 23-28. Η αντεπίθεση της ΥΚΑ στο τρίτο τέταρτο με το επί μέρους 19-11 την οδήγησε στη νίκη με το τελικό 58-54 υπέρ της.

Στη συνέχεια είχαμε με τον αγώνα μεταξύ του ΤΑ Παπάγου Χολαργού με την ΓΔΠΕΕΣ. Η ομάδα της ΓΔΠΕΕΣ δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα καθώς προηγούνταν στο ημίχρονο με 14-31 πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό 2ο τέταρτο. Διατηρώντας αυτή τη διαφορά στο 2ο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 34-58.

Ένα αμφίρροπο ματς ήταν αυτό ανάμεσα στην ομάδα της ΥΤΑ και την ομάδα του ΑΤ Αμπελοκήπων. Δύο δυνατές ομάδες απέδωσαν ωραίο μπάσκετ στο παρκέ με την ομάδα του ΑΤ Αμπελοκήπων να χαμογελά στο τέλος για τη νίκη της με 63-70.

Δυνατά ξεκίνησε και το ματς μεταξύ ΥΑΜΚΠΠ και ΔΑΑΑ όπου το πρώτο τέταρτο τελείωσε ισόπαλο με σκορ 20-20. Όμως η ομάδα της ΥΑΜΚΠΠ με εξαιρετικό 2ο τέταρτο και επιμέρους 24-07 πήρε τη διαφορά που χρειαζόταν δείχνοντας τη δυναμική της. Με εξαιρετικό μπάσκετ να έχει παιχθεί επιθετικά στο 2 ο ημίχρονο και απ’ τις δύο ομάδες, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 86-61.

Στο ματς που έριξε την αυλαία για την 5η αγωνιστική ημέρα η ομάδα της ΥΑΒΕ έδειξε τη σοβαρότητα που χρειαζόταν απέναντι στην ομάδα της ΥΑΑ και πήρε τη νίκη με το τελικό 43-18.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των ομίλων πατήστε εδώ:

ΥΚΑ – ΤΔΜΑ 58-54
ΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΔΠΕΕΣ 34-58
ΥΤΑ – ΑΤ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 63-70
ΥΑΜΚΠΠ – ΔΑΑΑ 86-71
ΥΑΒΕ – ΥΑΑ 43-18

Scroll to Top