5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού – 1οι αγώνες Μπόουλινγκ Αστυνομικών.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε τους 1ους αγώνες Μπόουλινγκ Αστυνομικών, την Παρασκευή 29/09/2023 στο Περιστέρι Αττικής και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου Royal Bowling στο Περιστέρι.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της 5ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, 23-30 Σεπτεμβρίου 2023 με σύνθημα “Join the Movement”.

Η 5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού, έχει ενταχθεί από τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας.
Γίνεται μνεία πως μέλη του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας ήταν παρόντα και παρουσίασαν το άθλημα στους συμμετέχοντες αθλητές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Κατηγορία Ομαδικό
1η θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ Δημήτριος
1η θεση ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος
2η θέση ΘΟΥΛΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Κωνσταντίνος
2η θέση ΠΟΠΩΛΗΣ Στέφανος
3η θέση ΛΑΧΑΝΑΣ Παναγιώτης
3η θέση ΛΑΧΑΝΑΣ Στέλιος

Κατηγορία Ατομικό
1η θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ Δημήτριος
2η θέση ΘΟΥΛΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Κωνσταντίνος
3η θεση ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος

Στους νικητές των κατηγοριών του πρωταθλήματος απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια, και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Υ΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής μπόουλινγκ για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των 1ων αγώνων μπόουλινγκ, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Το Προεδρείο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας, για την αγαστή συνεργασία καθώς και για την πολύτιμη στήριξη και ανιδιοτελή προσφορά τους, στην Ένωσή μας, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση των 1ων αγώνων.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top