5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού – Αγώνες 3Χ3 στην Κατερίνη.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 ημέρα Σάββατο, διεξήχθη στην πόλη της Κατερίνης στο Β΄ΔΑΚ αγώνας 3X3 μεταξύ αστυνομικών μελών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Ο εν λόγω αγώνας διοργανώθηκε στα πλαίσια της 5ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού.
Την δράση τίμησε με την εθελοντική του προσφορά, στη διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας κύριος Χατζημπαλίδης Γεώργιος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια του.
Η 5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, 23-30 Σεπτεμβρίου 2023 με σύνθημα “Join the Movement” .
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δήμο Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ) για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Β΄ΔΑΚ καθώς και τους αστυνομικούς μέλη μας που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο θεσμό της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού.
Scroll to Top