5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού – Corfu Old Town Trail.

Στο πλαίσιο της 5ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, ομάδα 10 αθλητών της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχε στο φετινό αγώνα δρόμου, Corfu Old Town Trail που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23.09.2023 στην Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας.
Πρόκειται για αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στην Κέρκυρα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας.
Η 5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, 23-30 Σεπτεμβρίου 2023 με σύνθημα “Join the Movement” .
Παράλληλα, με τη συμμετοχή των αθλητών μας στον αγώνα δρόμου, αστυνομικοί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, ενημέρωσαν για την οδική ασφάλεια, γονείς και μικρούς μας φίλους, διανέμοντας και σχετικά φυλλάδια.
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Γεώργιος Βασιλείου, ο Διευθυντής Αστυνομίας Κέρκυρας, Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων Σκολαρίκης.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας και η  Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τ.Δ. Κέρκυρας, IPA Corfu Region, συνέβαλαν στη συμμετοχή των αστυνομικών και εκπρόσωποί τους παρευρέθηκαν στην αθλητική εκδήλωση.
Τέλος, στο αγωνιστικό μέρος, η συμμετοχή όλων των αθλητών ήταν επιτυχής, ενώ σημειώθηκε και διάκριση από τον Αρχιφύλακα ΒΑΣΙΛΑΚΗ Σταμάτιο, του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Κέρκυρας, ο οποίος τερμάτισε 2ος στον αγώνα των 14 χλμ.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ομάδα δρομέων της Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συμμετείχαν στο θεσμό της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού.
Scroll to Top