5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού – Πεζοπορία στην Καστοριά.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς πραγματοποίησε, στα πλαίσια της 5ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, από κοινού με το τοπικό τμήμα ΙΡΑ Καστοριάς πεζοπορία στην κορυφή της ¨Ψαλίδας¨ σε υψόμετρο 1.100 μέτρα και συνολικό μήκος διαδρομής 6.050 μέτρα.
Στη δράση συμμετείχαν ο Διευθυντής της Δ.Α. Καστοριάς Α/Δντης Νικόλαος Έξαρχος καθώς και ο Διευθυντής της Υπ/νσης Ασφαλείας Καστοριάς Α/Υ΄ Ευστάθιος Λαγός .
Η 5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, 23-30 Σεπτεμβρίου 2023 με σύνθημα “Join the Movement” .
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος Page θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις τοπικές Ενώσεις για την πραγματοποίηση της δράσης, όλους τους συμμετέχοντες και τον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στο θεσμό της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού.

Scroll to Top