5ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας Αστυνομικών.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός αγώνας αστυνομικών, με αφετηρία την πόλη της Πάτρας και τερματισμό στην Ιερά & Ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά, παράλληλα με τον ιστορικό 46ο Ποδηλατικό γύρο θυσίας, που διοργανώνει ο Ποδηλατικό Όμιλος Πατρών.

Στις απονομές παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Καλαβρύτων κ. Τζόβολος Ευθύμιος και ο Διοικητής του Α.Τ. Καλαβρύτων Α/Υ΄ Σταθούλιας Βασίλειος.

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Διαμαντόπουλο Βασίλειο και τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών κ. Πολίτη Σπυρίδων, μεταφέροντας τους τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για τη συνεχή στήριξη του αθλήματος της ποδηλασίας στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τιμητική βράβευση έλαβε το μέλος της Ένωσης Ε.Φ. Μητάκης Κωνσταντίνος για τη πολύτιμη συμμετοχή του στην διοργάνωση του αγώνα.

Η κατάταξη του αγώνα.

Κατηγορία Master – Sportive

  1. Πανούλας Κυριάκος-Δημήτριος
  2. Κουλολιάς Γεώργιος
  3. Κούκουνας Χρήστος
  4. Χαρίτος Χαράλαμπος

Κατηγορία Ανδρών

  1. Καρρής Ιωάννης
  2. Μιχαλόπουλος Ιωάννης

Ο Πρόεδρος Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Τζατζάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές αστυνομικούς, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών καθώς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας για την πολύτιμη συμβολή τους στην τέλεση του αγώνα.

Σημειώνεται ότι ο αγώνες δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών.

Scroll to Top