5ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας 2017-2018

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 έλαβε χώρα ο τελικός του 5ου κυπέλλου φιλίας καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής τον οποίο διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Παναγιώτης ΓΚΑΖΓΚΑΣ «Μετς» με τη συμμετοχή των ομάδων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο και απόλαυσαν τον αγώνα. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 49-52 με νικήτρια την ομάδα του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανακηρύχθηκε ύστερα από ομόφωνη απόφαση των δύο προπονητών και των διαιτητών, ο αθλητής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΟΡΛΩΦ Ιωάννης.

Συνθέσεις ομάδων:

Δ.Ο.Α.: Προπονητής ΔΟΥΚΑΣ Β.

Αθλητές: ΔΑΜΙΓΟΣ Κ., ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ Π., ΧΗΡΑΣ Χ., ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Ι., ΤΑΡΗΣ Γ., ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ Θ., ΚΑΛΙΚΟΣ Β., ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ Σ., ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΝΑΣ Π., ΧΑΤΖΗΣ Κ., ΤΑΣΟΥΛΑΣ Α.

ΓΡ. ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧ.: Προπονητής ΠΟΠΩΛΗΣ Σ.

Αθλητές: ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ Α., ΜΠΑΡΙΝΗΣ Κ., ΟΡΛΩΦ Ι., ΠΟΠΩΛΗΣ Σ., ΠΕΤΡΕΠΟΥΛΟΣ Ν., ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Δ., ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Α., ΚΑΛΥΒΑΣ Δ. ΛΙΩΣΗΣ Χ. ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑΣ Γ., ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ Β., ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Δ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ και ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ από το σύνδεσμο Τρικάλων.

Άπαντες τόνισαν την επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή του 5ου τελικού κυπέλλου φιλίας καλαθοσφαίρισης.

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Γεώργιος ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗΣ.

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Β΄ ΑΒΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος ευχαρίστησε τόσο τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την στήριξή του στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όσο και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές και των δύο ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου φιλίας.

Scroll to Top