5ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου 2015-2016

Την 08-06-2016 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» διεξήχθη ο τελικός του 5ου κυπέλλου Φιλίας της περιόδου 2015-2016 ανάμεσα στις ομάδες της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών και της Υ.Α.Τ. Σε ένα πλούσιο σε φάσεις ματς με πολλές ανατροπές οι τυπικά γηπεδούχοι χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι  για να διατηρήσουν τα σκήπτρα του θεσμού. Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν επιθετικά, το θέαμα άφησε καθηλωμένους τους θεατές στις κερκίδες του σταδίου. Οι αθλητές αγωνίστηκαν  με πάθος και χωρίς σκοπιμότητες. Το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν 3 – 3 (Σειτανιώτης 3 – Βασιλάκης 2, Καλαμάρας). Στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι οι ποδοσφαιριστές της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών ήταν πιο ψύχραιμοι με αποτέλεσμα να κατακτήσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Φιλίας.

Διαιτητής του τελικού αγώνα ήταν ο Μανούρας  Χρ. με βοηθούς τους Τζαφόλια Δημ., Μανούρα Νικ. και 4ος διαιτητής ο Οικονόμου.

Συνθέσεις ομάδων:

ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Αργυρόπουλος, Μέγας, Καραγεώργος, Βρουλιδάκης, Μυλωνάς, Σειτανιώτης, Μπλίκας, Μπούσης, Μητράκος, Ποδαράς, Νίκας
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Τσανεκλίδης, Παπαιώαννου, Στρωματάς, Καλιανέζος, Παπαδημητρίου, Αναγνωστόπουλος, Δρακόπουλος

Υ.Α.Τ.: Χρήστου, Θεοδώρου, Νταούτης, Κάφαλης, Σφύρλας, Καρίμαλης, Τζουτζουλάς, Ποιμενίδης, Βασιλάκης, Μπατσαλάς, Καλαμάρας
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κατσούνης, Τσάινος, Κωνσταντινόπουλος, Μηπινος, Τσαρούχας, Διώτης, Κεχαγίας

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν, ο Διευθυντής της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής  Ταξίαρχος κος ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσης, ο Διευθυντής της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών Α/Υ΄ κος ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, τα μέλη των Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. και του παραρτήματος Αττικής, υπηρεσιακοί και μη παράγοντες καθώς και πλήθος συναδέλφων. Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ τιμήθηκε στο πρόσωπο του Αντιπροέδρου της κ. ΣΩΠΗΛΗ Ευστράτιο για την παραχώρηση του γηπέδου.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τόσο τους υπηρεσιακούς παράγοντες που τίμησαν με την παρουσία τους την Α.Ε.Α.Ε., όσο και τους φίλους του αστυνομικού αθλητισμού, για την στήριξη τους στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, και συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου.

Scroll to Top